Caj Boronice

Boronicat kanë kapacitetin më të lartë antioksidant ndër të gjitha frutat dhe perimet. Ky frut i rralle rritet kryesisht ne zonen veriore te Shqiperise.Boronicat janë të ëmbla, ushqyese dhe shumë të shëndetshme. 

Pse duhet ti konsumojme  ato?

Per nje diete te ekuilibruar!

Ju mund te hidhni bustinen në nje filxhan me  ujë të vluar  duke e lene per nje kohe 5 - 10 minuta.

© Bumi shpk 2020

design by B2B.al

Press enter to search