Rreth Nesh

 

Themeluar nga Orbelin dhe Ilir Milo më, 2012, BUMI Company, është një biznes familjar.

Kompania, e specializuar, mbledhjen, përpunimin, paketimin e bimëve medicinale të egra, erëzave dhe cajrave.

Si strategji kryesore, kompania synon të ofrojë një larmi të gjerë të produkteve me cilësi të lartë për klientët e saj nga territoret e zgjedhura vendase dhe në të gjithë botën, ndërsa balancon cilësinë me çmimin më të mirë.

Me kalimin e viteve, kompania ka zhvilluar një kuptim të thellë të kërkesave dhe sfidave të tregut dhe për rrjedhojë ka ndërtuar një rrjet të gjerë shpërndarjeje. Klientët e saj janë përhapur përgjatë gjithë zinxhirit të furnizimit të industrisë, duke përfshirë ndër të tjera, tregtarët me shumicë, zinxhirët e supermarketeve, shitësit me pakicë, bare & restorante.

Mbledhja e bimeve behet ne zona te ndryshme te Shqiperise, gjithnje ne male mbi 1000 m lartesi.

© Bumi shpk 2020

design by B2B.al

Press enter to search