Aronia Koker

Çdo ditë e më shumë po ndërgjegjësohemi për rolin e të ashtuquajturve “super ushqime” që zbulohen rregullisht, por që është t’i gjesh në treg. I tillë është rasti i Aronias, një hyrje e re në listën

Continue Reading

Boronice e Kuqe

Boronica e kuqe është e famshme. Ajo është nga ato fruta që të ngacmon qiellzën por shumëfishon shqisat e shijes dhe aromës. Ky frut mund të shijohet i vetëm ose mund ta shoqërosh me diçka tjetër,

Continue Reading

Caj Trendafil i Eger

Kokrrat e Trëndafilit të Egër janë nga bimët medicinale me efektet më të fuqishme në organizmin e njeriut.Kokrrat e Trëndafilit të Egër thahen dhe janë të gatshme për të përcjellë të gjitha vlerat

Continue Reading

Lajthi Permeti

Lajthitë kanë një vend primar në fronin e arrorëve që na shtojnë jetën. Popullariteti i tyre nuk shuhet kurrë si pasojë e shijes së parezistueshme. Janë të vogla, por bëjnë një punë të jashtëzakonshme.

Continue Reading

Molle e Eger

A i keni vënë re ato pemët e vogla që çelin lule të imëta ngjyrë rozë, të bardhë ose të kuqe? Zakonisht, këto lule çelin në stinën e pranverës dhe më pas ato i lënë vendin disa mini mollëve të vogla mjaft të këndshme.

Continue Reading

Goliku Caj

Goliku caj eshte per nje perzjeje e 6 lloje cajrash ne nje te vetem, duke krijuar keshtu nje shije unike, qe nuk e keni shijuar askund tjeter, gjithashtu perzjerja e vitaminave te ketyre 6 frutave te ndryshme

Continue Reading

Goliku Caj (2)

Goliku caj eshte per nje perzjeje e 6 lloje cajrash ne nje te vetem, duke krijuar keshtu nje shije unike, qe nuk e keni shijuar askund tjeter, gjithashtu perzjerja e vitaminave te ketyre 6 frutave te ndryshme

Continue Reading

Trendafil i Eger

Kokrrat e Trëndafilit të Egër janë nga bimët medicinale me efektet më të fuqishme në organizmin e njeriut. Kokrrat e Trëndafilit të Egër thahen dhe janë të gatshme për të përcjellë të gjitha vlerat

Continue Reading

Boronice e Zeze

Boronicat janë të ëmbla, ushqyese dhe shumë të shëndetshme. Këto fruta kaq të vogla i bëjnë kaq mirë trupit dhe mendjes sonë. Boronica ndihmon trurin dhe zemrën, mbron sytë dhe lëkurën.

Continue Reading

© Bumi shpk 2020

design by B2B.al

Press enter to search