Chia fara

Fara Chia është superushqimi i fundit për të cilën të gjithë flasin! Këtë farë shëruese shumica e definojnë si farë “magjike”, ushqim i cili bën mrekulli të vogla brenda trupit tonë. Në vijim ju zbulojmë se ku është sekreti.

Continue Reading

Arre Kokosi

Nëna Natyrë është jashtëzakonisht bujare me njerëzit edhe pse ata sillen keq. Ajo na ka ofruar një shportë të madhe me fruta dhe perime që na e pasurojnë jetën dhe shëndetin me vitamina,

Continue Reading

Fara Lini

Në listën e farave të shëndetshme për njeriun futen padyshim farat e linit, vlerat e të cilave janë të famshme. Farat e linit përdoren si ushqim i shëndetshëm, vlerat e të cilit janë provuar shumë kohë më parë.

Continue Reading

Fara e Zeze

Studimet shkencore tregojnë për dobinë e shumëfishtë të kësaj bime dhe për efektin e saj të dobishëm në balancimin e metabolizmit dhe sistemit të imunitetit si bazë për funksionim të shëndetshëm të organizmit.

Continue Reading

Quinoa Fara

Quinoa është një frut me shumë kalori e që kultivohet në fushat malore të rajonit jugo-amerikan të Andeve. Quinoa nuk i takon klasës së drithërave, në vend të kësaj, kjo është një frut me fara,

Continue Reading

© Bumi shpk 2020

design by B2B.al

Press enter to search