Goliku Caj

Goliku Caj  eshte nje miks fruta te egra te mbledhura me kujdes ne malet  e Shqiperise, kryesisht ne Malin e Golikut, ne zonen  e Permetit. Permban: Kullumbri 20%, Boronice e zeze 15%, 

Continue Reading

Caj Aronia

Aronia ose sic eshte quajtur ndryshe super fruti me I shendetshem.Frutat e vegjël e të errëta kanë bërë mjaft emër në botën e cajrave të shëndetshëm dhe janë rritur në popullaritet gjatë dekadës së kaluar.

Continue Reading

Caj Sherebele

Sherebela ose mbreteresha e shendetit! Permban 100% sherebele natyrale. Mbledhur dhe seleksionuar me kujdes ne zonat malore te Permetit. Ambalazhuar ne kushte me standarte te larta higjenike .

Continue Reading

Caj Boronice

Boronicat kanë kapacitetin më të lartë antioksidant ndër të gjitha frutat dhe perimet. Ky frut i rralle rritet kryesisht ne zonen veriore te Shqiperise.Boronicat janë të ëmbla, ushqyese dhe shumë të shëndetshme. 

Continue Reading

Caj Kamomili

Çaji, sidomos ai i kamomilit, është pjesë e momenteve ideale të qetësisë shpirtërore dhe fizike.Pernban 100% kamomil natyral, mbledhur dhe seleksionuar me kujdes ne menyre artizane qe ne origjine .

Continue Reading

Caj Mali

Caji i malit eshte antioksidant i fuqishem. Çaji i malit i varietetit bimor Sideritis Raeseri është natyralisht pa kafeinë. Ai perbëhet nga gjethet, lulet, kërcenjtë e thatë që lulëzon në shpatet dhe malet e Shqiperise. 

Continue Reading

© Bumi shpk 2020

design by B2B.al

Press enter to search