Caj Kamomili

Çaji, sidomos ai i kamomilit, është pjesë e momenteve ideale të qetësisë shpirtërore dhe fizike.Pernban 100% kamomil natyral, mbledhur dhe seleksionuar me kujdes ne menyre artizane qe ne origjine .

 

Ju mund te hidhni bustinen në nje filxhan me  ujë të vluar  duke e lene per nje kohe 5 - 10 minuta.

Te ruhet ne vende te thata pa pranine e lageshtires dhe rrezeve te diellit

 

© Bumi shpk 2020

design by B2B.al

Press enter to search