Caj Mali

Caji i malit eshte antioksidant i fuqishem. Çaji i malit i varietetit bimor Sideritis Raeseri është natyralisht pa kafeinë. Ai perbëhet nga gjethet, lulet, kërcenjtë e thatë që lulëzon në shpatet dhe malet e Shqiperise. 

Ne kemi perzgjedhur me kujdes lulet e cajit per ti dhene nje shije teper te vecante, ku do të ndjeni thelle aromën e tyre. Këtij çaji mund t’i shtoni mjaltë, qumësht ose limon sipas dëshirës.

Ju mund te hidhni bustinen në nje filxhan me ujë të nxehtë  duke e lene per nje kohe 5 - 10 minuta.

Te ruhet ne vende te thata pa pranine e lageshtires dhe rrezeve te diellit

 

© Bumi shpk 2020

design by B2B.al

Press enter to search