Caj Sherebele

Sherebela ose mbreteresha e shendetit! Permban 100% sherebele natyrale. Mbledhur dhe seleksionuar me kujdes ne zonat malore te Permetit. Ambalazhuar ne kushte me standarte te larta higjenike .

 

Ju mund te hidhni bustinen në nje filxhan me  ujë të vluar  duke e lene per nje kohe 5 - 10 minuta.

 

Embelsoet sipas deshires.

Te ruhet ne vende te thata pa pranine e lageshtires dhe rrezeve te diellit

© Bumi shpk 2020

design by B2B.al

Press enter to search