Goliku Caj

Goliku Caj  eshte nje miks fruta te egra te mbledhura me kujdes ne malet  e Shqiperise, kryesisht ne Malin e Golikut, ne zonen  e Permetit. Permban: Kullumbri 20%, Boronice e zeze 15%, 

Molle e eger  25%,  Trendafil I eger 28%, Dellenje e zeze 4%,  Fruta murrizi 8%.

 

Ju mund te hidhni bustinen në nje filxhan me  ujë të nxehtë  duke e lene per nje kohe 5 - 10 minuta.

Te ruhet ne vende te thata pa pranine e lageshtires dhe rrezeve te diellit

© Bumi shpk 2020

design by B2B.al

Press enter to search